opc_loader
Merken

CALLAWAY OPUS CHROME WEDGE STEEL

(Prijs excl. btw) 148,75
189,99 179,99 U bespaart: 5%

GOLF WEDGE

Beschrijving

Callaway Opus Golf Wedge in chrome.
Tour inspired Spin-Gen slagvlak technologie

De nieuwe Callaway Opus wedge brengt het ultieme in spin, veelzijdigheid en gevoel. Het hoogtepunt van ongeëvenaard vakmanschap en Callaway's meest geavanceerde engineering levert deze uitzonderlijke niveaus van spin, veelzijdigheid en gevoel. de wedge bied de mogelijkheid elk type schot te spelen.
De Opus wedge verbetert wedge schoten over de hele wereld naar een geheel nieuw niveau en beschikt over de geheel nieuwe Spin Gen Face Technology om belangrijke elementen op het slagvlak te combineren. Een strakkere pitch, waardoor er meer groeven in het slagvlak zitten. Offset groove-in-groove voor spin bij het openen van het slagvlak rond de green en een nieuwe agressieve slag op het slagvlak die zorgt voor de bite bij gedeeltelijke shots. Dit alles zorgt voor spin op tourniveau.

De Opus wedge is de meest Tour geteste, Tour gevalideerde vorm in de geschiedenis van Callaway. Een hogere toespiek, leading edge radius en gemakkelijkere hosel overgang maken Opus Callaway's beste wedge vorm ooit.

Hij biedt een complete line-up van zoolvormen van smal tot breed en is verkrijgbaar in de populaire S grind, de vergevingsgezinde W grind en de veelzijdige C grind. Daarnaast introduceren we een nieuwe T grind optie voor precieze shotmaking, gericht op de ervaren en precieze spelers die de leading-edge graag laag houden wat resulteert in een ultradiepe divot. Verkrijgbaar in de lofts 58 en 60 graden met 6 graden bounce.

2400 MÁ‚² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
CALLAWAY OPUS CHROME WEDGE STEEL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY OPUS CHROME WEDGE STEEL


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items