opc_loader
Merken

CALLAWAY APEX TI FUSION 5-PW

(Prijs excl. btw) 1.652,88
2.299,99 1.999,99 U bespaart: 13%

GOLF IRONS SET STEEL & GRAPHITE

Beschrijving

Callaway Apex Ti Fusion Golf IJzers
Gesmeed titanium met Ai Smart slagvlak

De Callaway Apex Ti-Fusion IJzers zijn vakkundig gemaakt als geen ander ijzer in golf. Dit ijzer voor spelersprestaties is nauwkeurig ontworpen met een titanium slagvlak en een gesmede hollow-body constructie. Callaway heeft hun meest geavanceerde materialen gebruikt om liefhebbers van prestaties uitzonderlijke kracht, gevoel en consistentie te bieden.

Titanium is een geavanceerd materiaal dat ongeëvenaarde ijzerprestaties levert. Callaway's toonaangevende gesoldeerde titanium constructie benut de kracht van een titanium slagvlak in combinatie met het uitzonderlijke gesmede gevoel van staal. Geen enkel ander ijzer combineert deze prestatiematerialen in één ijzer zoals wij hebben gedaan met de Apex Ti Fusion.

Door gebruik te maken van de superioriteit van titanium heeft Callaway een slagvlak gemaakt met ongelofelijke balsnelheidskenmerken. Titanium, hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt in driver slagvlakken, is ongelooflijk efficiënt en produceert een grotere sweetspot in een ijzer dan staal. Apex Ti Fusion maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde materialen om een onvoorstelbaar gevoel te bereiken. Het titanium slagvlak zorgt voor meer doorbuiging en interactie met hun gepatenteerde urethaan microsferen. Deze interactie in combinatie met een gesmede, stalen body zorgt voor een uniek gevoel dat normaal gesproken alleen wordt gevonden bij uit één stuk gesmede ijzers.

Het titanium Ai Smart Face zorgt voor een ongelooflijk consistente balsnelheid, spin en spreiding. Het resultaat is de prestatie van een 2-delig ijzer met consistentie als een muscleback. Ti Fusion heeft een nieuwe, ultra-premium Diamond-Like Coating (DLC) afwerking. DLC is duurzamer dan PVD en zorgt voor een unieke en opvallende esthetiek/

 2400 MÁ‚² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
CALLAWAY APEX TI FUSION 5-PW heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY APEX TI FUSION 5-PW


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
2.299,99 1.999,99