opc_loader
Merken

CALLAWAY APEX AI200 5-PW

(Prijs excl. btw) 991,73
1.299,99 1.199,99 U bespaart: 8%

GOLF IRONS SET STEEL & GRAPHITE

Beschrijving

Callaway Apex Ai200 Golf IJzers
Eersteklas prestaties met uitzonderlijke afstanden

De Callaway Apex Ai200 IJzers zijn zorgvuldig ontworpen voor puur gevoel, kracht en consistentie. Deze elegante hollow-body ontwerpen combineren prestaties en precisie in Callaway's meest complete afstandsijzer voor spelers, en leveren prestaties die op zichzelf staan.

Een gesmede hollow-body gecombineerd met een gesmeed 455 slagvlak creëert een geluid en gevoel op Tour-niveau. Deze geavanceerde gesmede constructie is gekoppeld aan een prachtig, eersteklas ontwerp dat je meer dan ooit zal boeien. Naast een verbeterd gevoel levert de Forged 455 Face Cup uitstekende power over het hele slagvlak. Deze unieke combinatie van kracht en gevoel onderscheidt de Apex Ai200 van de rest.

De Apex Ai200 bereikt ongelooflijke consistentie door de Ai Smart Face. Door gebruik te maken van de swinggegevens van echte golfers in combinatie met kunstmatige intelligentie, genereert het Ai Smart Face een uitstekende snelheid en spinconsistentie met een strakke spreiding op de greens. Strategisch geplaatst MIM gewicht zorgt voor het optimale zwaartepunt voor je beste lanceervensters. En het Dynamic Sole Design zorgt voor een verbeterde interactie met de grasmat voor meer vergevingsgezindheid door de grasmat.

 2400 MÁ‚² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
CALLAWAY APEX AI200 5-PW heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY APEX AI200 5-PW


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.299,99 1.199,99