opc_loader
Merken

FASTFOLD BAG BONE

(Prijs excl. btw) 20,65
27,99 24,99 U bespaart: 11%
Beschrijving

BAGBONE

De Fastfold Bagbone is een unieke oplossing voor golfers die op zoek zijn naar een betere manier om hun golftas te vervoeren. Deze slimme accessoire maakt het eenvoudig om je golfclubs stabiel en veilig mee op reis te nemen.

De Bagbone is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is licht van gewicht, maar toch stevig genoeg om een volledig beladen golftas te ondersteunen. De gepatenteerde vorm van de Bagbone is ontworpen om de golftas in een optimale positie te houden, zodat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt en er geen risico is op breken van uw golfclubs.

De Fastfold Bagbone is eenvoudig te monteren en past in vrijwel alle golftassen, ongeacht het merk of model. Bovendien is de Bagbone compatibel met zowel cartbags als standbags, waardoor hij geschikt is voor alle soorten golftassen.

Een ander voordeel van de Fastfold Bagbone is dat hij opvouwbaar is en gemakkelijk op te bergen is in de golftas wanneer hij niet in gebruik is. Dit maakt hem perfect voor golfers die op zoek zijn naar een handige en compacte oplossing voor het vervoeren van hun golftas.

Kortom, de Fastfold Bagbone is een slimme en handige oplossing voor golfers die op zoek zijn naar meer stabiliteit en veiligheid bij het vervoeren van hun golftas. Met zijn stevige constructie en eenvoudige montage is hij een onmisbaar accessoire voor elke golfer die comfortabel en zonder zorgen wil genieten van zijn of haar golfreis.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
FASTFOLD BAG BONE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
FASTFOLD BAG BONE


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
27,99 24,99